Kaikkien Itsenäisyysjuhlat

Kartta latautuu...

Date/Time
Date(s) - 6.12.2018
4:00 pm - 7:00 pm

Location
Kanneltalo

Categories


Kaikkien itsenäisyyspäivänjuhla to 6.12.2018 Kanneltalossa

Meistä on moneksi! Tule juhlistamaan Suomea ja samalla meitä kaikkia yhteiseen juhlaan. Juhlabuffetin ääressä nautitaan juhlaohjelmasta ja yhdessäolosta.

Voit tulla yksin tai ottaa mukaan kaverin, naapurin, tuttavan, serkun, perheen tai suvun – tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Halutessasi voit tuoda yhteiseen juhlabuffettiin suolaista tai makeaa syötävää tai alkoholitonta juotavaa. Tarjottavat voit tuoda Kanneltaloon vahtimestareille samana päivänä klo 12 alkaen tai juhlaan tullessasi.

Sydämellisesti tervetuloa!

Lavalla

16:00 Lauluja itsenäisyyden alkuvuosilta

 • Konsertti esittelee Suomen musiikkikulttuurin monipuolista perustaa, joka on kautta vuosikymmenien toiminut kansaa yhdistävänä ja vahvistavana voimana, itsenäisyyden alkuvuosien erimielisyyksistä huolimatta.Esiintyjät Merikukka Kiviharju ja Mari Hautaniemi laulu, sekä Tuomas Niininen, piano

 

Tervetuliaispuhe 16:30 Antti Seppänen

´Civic Charter – Oikeus vaikuttaa 16:40

 • 5 min lausuntaesitys perustuu Kansalaisyhteiskunnan Oikeuksien Julistukseen, jota Suomessa koordinoi Kehitysyhteistyön Palvelukeskus KePa ja jonka mm. Pand on allekirjoittanut. Riku Räihä ja Timo Kulhia

17:00 Minä ja Nieminen (https://www.facebook.com/minajanieminen/

 • Minä ja Nieminen on värikäs sähköakustinen yhtye Tampereelta. Kappaleet syntyvät Teemu Kiiskilän ja Henrika Niemisen yhteistyöstä, elektronisten ja akustisten soitinten avulla. Minä ja Nieminen kerää vaikutteita monista lähteistä ja yhdistelee rohkeasti folkin, afrobeatin, bluesin, funkin ja elektronisen rytmimusiikin sävyjä.

18:00 Stadin juhlaorkesteri

 • Orkesterin kokoonpano vaihtuu vuosittain. Vuoden 2018 kokoonpanossa soittavatMaija Kosonen (laulu ja kitara), Pekka Hedkrok (koskettimet, laulu), Benjamin Oroza (laulu, kitara), Phil Carr (laulu, kitara) ja Matti Pekonen (basso) ja Jan Noponen (rummut, kapellimestari)

Auditorio

16:30 Tammen tarinat esittää Nukketeatteri Sytkyt ( https://www.sytkyt.fi)

 • Iso tammi on Kalevalassa esipuu, maailmanpuu.
  Kalevalassa iso tammi kasvaa maailmaan jo alkuaikana, kun maailmaa vielä luodaan.
  Tammi peittää kuun ja auringon, ja maailmaan tulee pimeä.
  Lopulta merestä tulee pieni vaskeen pukeutunut mies, joka kaataa puun.
  Puun taikavoimat vapautuvat ihmisten iloksi. Latvan taittaja saa iäisen taian, tarinan kertomisen taidon.

17:00 Satu Tuomisto +Comp (http://www.satutuomisto.com)

 • Tanssia ja musiikkia tarjoilevat itsenäisyyspäivän kunniaksi tanssijat Fornier Ortiz, Njara Rasolo ja Elina Valtonen, koreografi Satu Tuomisto sekä muusikot Nathan Riki Thomson, Adriano Adewale ja Otso Lähdeoja.

kuvaaja Kalle Kallio

Aula

Juhlavieraat vastaanottaa Taina ja Arska ja tapahtuman juontaa Antti Seppänen

16:00-19:00 Origamityöpaja

 • Origamitaiteilija Eeva-Helena Inomaa

16:00-19:00Dream in a box eli unelma laatikossa työpaja Anne Rossi Horto

 • Tehdään pieniin valmiisiin pahviboxeihin (n 5x4cm) oma pieni unelma. Käytetään kaikkea pikkumateriaalia ja värjäämiseen vahamaista kiillemaalia. Samalla pääsee puhumaan omista unelmista ja siitä miten ne voi muuttaa kuvalliseen/kolmiulotteiseen muotoon pienessä koossa. Yhden boxin tekoon menee max 20 min ja tilaa työskentelylle ei tarvitse paljoakaan per pää, eli iso joukko mahtuu kerralla työskentelemään.

17:00-19:00 Juhlabuffet – halutessasi voit myös tuoda juhlabuffettiin mukaan suolaista tai makeaa sekä alkoholitonta juotavaa.

Galleria

klo 16-19 Helsingin Taiteilijaseuran Taidekehä -hanke

 • Yhteisötaidetta Kaarelasta näyttely
  Yhteisötaidetta Kaarelasta -näyttelyssä on mukana vuonna 2018 toteutetut yhteisötaideprojektit: Lähirohtola – Mari Keski-Korsu, Kaarela2100 Mari Mäkiö ja Jyri Pirinen, Naisten Kirjatyöpaja – Tuula Moilanen, Ostari Tarinoi – Nella Keskisarja, Halattava puuveistos – Yasushi Koyama.

Järjestäjinä Pand – Taitielaijat rauhan puolesta ry, Kanneltalo, D – asema, Kannelmäki -liike, Sitratori, Lännen aikuissosiaalityö, Länsi-Helsingin seurakunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *